Definita cuvantului riflat
RIFLÁT, -Ă adj. (Despre valțuri) Care are rifluri. [< riflu].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu riflat
ABLEGÁT s.m. Trimis al papei. [Cf. fr. ablégat, lat. ablegatus]. Vezi definitia »
MILITARIZÁT, -Ă, militarizați, -te, adj. Care este organizat militărește, condus de militari. – V. militariza. Vezi definitia »
ÎNCÂNTÁT, -Ă, încântați, -te, adj. Plin de bucurie, de mulțumire, de entuziasm; fermecat, vrăjit, fascinat. ◊ Expr. Încântat (de cunoștință), formulă de politețe prin care o persoană își exprimă mulțumirea când face cunoștință cu cineva. ♦ (Rar) Încântător. – V. încânta. Vezi definitia »
Preparat culinar de formă sferică din tocătură de carne sau diverse paste și pireuri; fr. boulette; germ Bulette Vezi definitia »
PALÁT1 s. n. Peretele superior al cavității bucale, în formă de boltă, alcătuit din apofizele palatine2 ale celor două maxilare superioare, precum și din oasele palatine2, acoperite de o mucoasă groasă; cerul-gurii. ◊ Palat moale sau vălul palatului = porțiune musculară care continuă palatul1 în partea posterioară a cavității bucale. Palat artificial = mușchi al palatului1, care se folosește în fonetica experimentală pentru a se vedea suprafața atinsă de limbă la pronunțarea unui sunet. – Din lat. palatum, it. palato. Cf. fr. palais. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z