Definita cuvantului ring
RING2 s.n. 1. Mașină pentru întinderea tortului, pentru răsucirea firului și înfășurarea lui pe țevi. 2. Inel de metal fixat de peretele unui chei și servind la amararea navelor. 3. Șosea sau stradă circulară în jurul unui oraș sau al unei părți a lui. [< germ. Ring].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu ring
smoking7299dexonline.ro Vezi definitia »
HÉRING, heringi, s. m. Pește marin asemănător cu scrumbia, lung de circa 20 cm, cu spinarea verde-albăstrie și cu laturile argintii (Clupea harengus). – Din germ. Hering. Vezi definitia »
TIME-SHARING TAIM-ȘÉRING/ s. n. metodă de leasing în închirierea de utilaje de valoare ridicată (ordinatoare etc.) la mai mulți abonați în același timp. (< engl. time-sharing) Vezi definitia »
FÍTING, fitinguri, s. n. Piesă de legătură tubulară cu ajutorul căreia se poate face o prelungire, o schimbare de direcție, o derivație etc. la conductele metalice pentru fluide, la armături etc. – Din germ. Fitting. Vezi definitia »
ARMSTRONG [ármstrɔŋ], Louis, zis Satchmo (1900-1971), trompetist, cîntăreț, dirijor și compozitor american de culoare. Creator al jazzului clasic. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z