Definita cuvantului sacul
SACÚL s.n. v. saculă.

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu sacul
Termenul de proxcemica a fost introdus de catre antropologistul Eduard T. Hall in 1966. proxemica este stiinta care masoara distanta intre persoane in timpul interactiunii dintre ei. Vezi definitia »
Echivalentul „fraternitate”? Mi se pare ciudat ca „frate” este descris in dictionarul vostru ca fiind acceptabil de a fi folosit in contextul al oricarui sex. Pare bizar si nu am stiut despre aceasta definitie pina nu am citit despre aceasta situatie pe Wikipedia Online in sectia despre limba romana. Ati auzit vreodata o femeie referinduse la o alta femeie ca „frate”, in orice context? P.S. Scuzati lipsa literelor necesare, computerul meu nu este configurat pentru alfabetul roman. Vezi definitia »
VERMÍCUL s. n. (arhit.) linie ornamentală sinuoasă evocând forma unui vierme în mișcare, în Renaștere. (după fr. vermiculure) Vezi definitia »
asaúl (-li), s. m. – Căpetenie a unui escadron de cazaci. Tăt. asaul (tc. yasaul), cf. rus. asaul. Vezi definitia »
FENÍCUL, feniculi, s. m. Plantă erbacee înaltă, cu frunze penate, cu flori mici, galbene, ale cărei semințe conțin un ulei eteric folosit în alimentație și farmacie (Foeniculum vulgare). – Din lat. Foeniculum [vulgare], numele științific al plantei. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z