Definita cuvantului sarcoid
SARCOÍD, -Ă adj., s.n. (Mică tumoare a pielii) care seamănă cu sarcomul, dar de natură benignă. [Pron. -co-id. / < fr. sarcoïde].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu sarcoid
VERMICÍD, -Ă, vermicide, adj., s. n. (Substanță, preparat) care servește la combaterea viermilor. – Din fr. vermicide. Vezi definitia »
MORBÍD, -Ă, morbizi, -de, adj. Care indică o stare bolnăvicioasă sau rezultă dintr-o astfel de stare; nesănătos (din punct de vedere fizic sau moral). – Din lat. morbidus, fr. morbide. Vezi definitia »
ÓFSAID s.n. (Sport) Greșeală constând în depășirea fără minge a ultimului jucător din echipa adversă (cu excepția portarului) de către un fotbalist sau a liniei pe care se află mingea de către un rugbist. ◊ (Argotic) A prinde în ofsaid = a prinde pe picior greșit, a surprinde într-o situație nefavorabilă, în care nu are dreptate. [Pron. of-said, scris și offside. / < engl. offside]. Vezi definitia »
ANTEROZOÍD s.m. Celulă sexuală bărbătească, caracteristică plantelor criptogame. [Pron. -zo-id. / < fr. anthérozoïde]. Vezi definitia »
EUPATRÍD, eupatrizi, s. m. Membru al aristocrației gentilice în Atica. [Pr.: e-u-] – Din fr. eupatrides. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z