Definita cuvantului bicorp
BICÓRP, (2) bicorpuri, adj. invar., s. n. 1. Adj. invar. Tip de caroserie specifică anumitor autoturisme, care prezintă o degroșare pronunțată a părții față, de la nivelul parbrizului, profilându-se, astfel, două corpuri (volume): compartimentul motor și habitaclul (în acest caz, habitaclul înglobează în el și portbagajul spate); este cunoscută și sub denumirea de caroserie în două volume. 2. S. n. Autoturism cu caroserie în două volume. – Din fr. bicorp.

Sursa: Neoficial
Cuvinte ce rimeaza cu bicorp
STERP, STEÁRPĂ, sterpi, -e, adj. 1: (Despre pământ, locuri etc.) Care nu rodește (suficient), care nu este productiv; neroditor. ♦ (Despre epoci, ani) În care pământul nu a rodit (suficient); sărac în produse ale pământului. ♦ Fig. (Despre priveliști) Fără viață, sărac, dezolant. 2. (Pop.: despre animale și plante) Steril (1). ♦ (Despre căsătorii) Din care nu au rezultat copii. 3. Fig. Care nu produce nimic, care nu dă nici un rezultat; infructuos, zadarnic, fără conținut; steril (2). – Et. nec. Vezi definitia »
ACÁRP, -Ă adj. (despre plante) care nu produce fructe. (< fr. acarpe) Vezi definitia »
LITOCÁRP s.n. (Bot.) Fruct fosil. [Cf. fr. lithocarpe < gr. lithos – piatră, karpos – fruct]. Vezi definitia »
AMFICÁRP, -Ă adj. (Bot.; despre plante) Care prezintă amficarpie. [Cf. germ. amphikarp]. Vezi definitia »
HORP interj. (Reg.) Cuvânt care imită zgomotul pe care îl face cineva când soarbe dintr-o dată și repede. – Onomatopee. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z