Definita cuvantului sentimental
SENTIMENTÁL, -Ă adj. Care conține sau exprimă un sentiment; (depr.) care afectează sau exagerează un sentiment. // s.m. și f. Persoană cu o sensibilitate accentuată, care nutrește sentimente puternice, pe care le manifestă cu tărie. [Cf. fr. sentimental, it. sentimentale].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu sentimental
BANÁL, -Ă, banali, -e, adj. Lipsit de originalitate; comun. – Fr. banal. Vezi definitia »
HETEROSEXUÁL, -Ă, heterosexuali, -e, adj. (Med.) Cu caracter de heterosexualitate; atras de sexul opus. [Pr.: -xu-al] – Din fr. hétérosexuel. Vezi definitia »
SUBSTANȚIÁL, -Ă adj. 1. esențial, principal. ◊ important, însemnat, mare. ◊ (fig.) bogat în idei, plin de miez. 2. (despre alimente) bogat în substanțe hrănitoare; nutritiv, consistent. 3. care aparține substanței (2). (< fr. substantiel) Vezi definitia »
CARNAVÁL, carnavaluri, s. n. Perioadă care precedă postul în unele țări, când au loc petreceri populare însoțite de deghizări, care alegorice, focuri de artificii etc. ♦ Petrecere populară din această perioadă – Din fr. carnaval (< it.). Vezi definitia »
CONTINENTÁL, -Ă, continentali, -e, adj. Care ține de continent, privitor la un continent; care se află pe un continent. ◊ Climă continentală = climă temperată, uscată, supusă la schimbări bruște și mari de temperatură. – Din fr. continental. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z