Definita cuvantului servoambreiaj
SERVOAMBREIÁJ s.n. Ambreiaj al unei mașini la care cuplarea sau decuplarea motorului sunt efectuate de un servomotor. [Pron. -bre-iaj. / < fr. servo-embrayage].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu servoambreiaj
BRICOLÁJ s. n. acțiunea de a bricola. (< fr. bricolage) Vezi definitia »
TUBÁJ s.n. (Med.) Metodă de examen clinic constând în introducerea în stomac, pe cale bucală, a unui tub de cauciuc pentru extragerea de suc gastric. ♦ Tubaj laringian = introducerea unui tub metalic în laringe în caz de asfixie. [< fr. tubage]. Vezi definitia »
PARTÁJ s.n. 1. Împărțire a unei moșteniri între persoanele îndreptățite s-o stăpânească, făcută de o instanță judecătorească sau de succesori între ei. 2. Folosirea aceluiași canal de frecvențe de emisiuni de către mai multe stații de radioemisiune. [Pl. -je. / < fr. partage]. Vezi definitia »
PACHETÁJ s.n. (Rar) 1. Acțiunea de a așeza în pachete; împachetare. 2. Ansamblu de efecte și obiecte ale unui soldat. [< fr. paquetage]. Vezi definitia »
SABOTÁJ, sabotaje, s. n. Acțiune având ca scop împiedicarea bunului mers al unei activități, în special frânarea desfășurarii normale a unui proces de producție. – Din fr. sabotage. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z