Definita cuvantului soma
SÓMA2 s.f. Băutură alcoolică preparată din sucul unei plante exotice, considerată în vechea religie indiană ca băutură a zeilor. [< fr., sanscr. soma].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu soma
RAMÁ, ramez, vb. I. Intranz. (Rar) A vâsli. – Din fr. ramer. Vezi definitia »
AFIRMÁ vb. I. 1. tr. A spune, a susține ceva cu tărie, a declara categoric, ferm; a susține că ceva este adevărat. 2. refl. A se evidenția, a se remarca. [P.i. afirm. / < fr. affirmer, cf. lat. affirmare]. Vezi definitia »
BITUMÁ vb. I. tr. 1. A amesteca cu bitum un material granular. 2. A face bitumajul unei șosele; a umple cu o masă bituminoasă rosturile dintre pavele. [< fr. bitumer]. Vezi definitia »
ma, de ce dracu nu acceptati cuvinte precum obfusca sau procrastinatie sau nombrilism? vi se pare ca stam prea bine cu lexicul? bagati la greu daca bagati! mai ales cuvinte care chiar trebuie sa nu lipseasca din vocabularul unei limbi moderne bine ca ceva destept de la voi mi-a sters cuvintele amintite. daca nu au fost introduse cum trebuie, faceti-o voi, lexicografilor, dar faceti-o! pt nelamuriri: dagt05hotmail.com Vezi definitia »
PANAMÁ2 s. f. afacere frauduloasă de mari proporții, legată de coruperea funcționarilor de stat. (< Panama, n.pr.) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z