Definita cuvantului țepar
ȚEPÁR, -Ă, țepari, -e, s. m. și f., adj. (Arg.) (Persoană, firmă) care escrochează, înșală în afaceri, care dă țepe; escroc; hoț; fraudator; țepuitor. – Din țeapă + suf. -ar.

Sursa: Neoficial
Cuvinte ce rimeaza cu țepar
BRUMÁR s. m. a doua lună în calendarul republican francez (23 octombrie – 21 noiembrie). (< fr. brumaire) Vezi definitia »
LEGATÁR, -Ă s.m. și f. Beneficiar al unui legat. ◊ Legatar universal = cel căruia cineva îi lasă prin testament întreaga sa avere. [Cf. fr. légataire, lat. legatarius]. Vezi definitia »
VIVIPÁR, -Ă, vivipari, -e, adj. (Despre animale; adesea substantivat) Care dă naștere la pui vii (complet dezvoltați în organismul matern). ♦ (Despre plante) Care se îmulțește prin muguri desprinși de pe planta-mamă. – Din fr. vivipare, lat. viviparus. Vezi definitia »
TRIUNGHIULÁR, -Ă adj. În formă de triunghi. ♦ (Despre competiții sportive) La care participă reprezentanți a trei țări sau a trei echipe. [Pron. tri-un-ghiu-. / < triunghi, după fr. triangulaire]. Vezi definitia »
BAR3, baruri, s. n. 1. Local în care se vând băuturi alcoolice, cafea etc. și în care consumatorii stau de obicei în picioare sau pe scaune înalte în fața unei tejghele; p. restr. tejghea la care se servesc băuturi. ♦ Dulap sau compartiment într-un dulap, în care se țin sticlele cu băuturi alcoolice (fine). 2. Local de petrecere, cu băuturi, dans, program de varietăți etc.; cabaret. – Din fr. bar. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z