Definita cuvantului stationwagon
STATION-WAGON s.n. Automobil carosat pentru transportul persoanelor și al bagajelor. [Pron. steișn-vagón. / < engl. station-wagon].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu stationwagon
LETÓN, -Ă, letoni, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Letoniei sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține Letoniei sau populației ei, privitor la această țară sau la populația ei. ♦ (Substantivat, f.) Limba letonă. – Din fr. letton. Vezi definitia »
PRÍON, prioni, s.m. 1. Proteină infecțioasă. 2. Agent infecțios subviral, cu greutatea moleculară de 27.000-30.000, unic în felul lui, rezistent la toate procesele de inactivare care degradează acizii nucleici (căldura, razele UV, radiațiile ionizante). Vezi definitia »
MANȘÓN s. n. 1. accesoriu de îmbrăcăminte, din blană sau din stofă, cu două deschizături laterale în care se țin mâinile pentru a le apăra de frig. 2. piesă cu filet interior cu care se îmbină două țevi; partea lărgită de la capătul unui tub, la îmbinarea acestuia cu alt tub; mufă (1). 3. bucată de cauciuc introdusă sub anvelopa unei roți pentru a apăra camera în dreptul unei rosături sau al unei găuri a anvelopei. 4. înveliș de protecție în care se îmbracă mânerul unor obiecte. 5. membrană protectoare a seminței, a tulpinii etc. (< fr. manchon) Vezi definitia »
revelión (revelioáne), s. n. – Noaptea de ajun al Anului Nou. Fr. réveillon. Vezi definitia »
PARAGANGLIÓN s. m. ganglion conținând țesut cromafin. (< germ. Paraganglion) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z