Definita cuvantului subradier
SUBRADIÉR s.n. (Constr.) Placă de susținere a izolării hidrofuge sub un radier sau strat de egalizare sub radier. [Pron. -di-er. / după fr. sous-radier].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu subradier
AUTOGRÉDER, autogredere, s. n. Greder autopropulsat. [Pr.: a-u-] – Auto2 + greder. Vezi definitia »
CURSIÉR, -Ă I. adj., s. f. (bicicletă) de curse. II. s. m. 1. armăsar, cal de curse. 2. comisionar. III. s. n. tun instalat la prora unei galere sau a unei șalupe, pentru a trage un ax spre înainte. (< fr. coursier) Vezi definitia »
RENTIÉR, -Ă s.m. și f. Beneficiar al unei rente care constituie principalul mijloc de a trăi. [Pron. -ti-er. / < fr. rentier]. Vezi definitia »
DREIKÁNTER s.n. Bloc oscilant, șlefuit pe trei fațete datorită acțiunii conjugate a coroziunii și a deflației. Formarea fațetelor se explică prin rostogolirea pietrelor, ca urmare a excavării nisipului de la bază, și prin oprirea lor pe o suprafață plană. [Sursa: M. Ielenicz și colaboratorii, 1999, Dicționar de geografie fizică, Editura Corint, București] Vezi definitia »
CHELICÉR s. n. fiecare dintre cele două apendice cefalice la arahnide, organe de atac și de apărare, provenind din modificarea primei perechi de maxile. (< fr. chélicère) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z