Definita cuvantului sulfona
SULFONÁ vb. I. tr. A introduce acid sulfuric în molecula unei substanțe organice. [< fr. sulfoner].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu sulfona
RECEPȚIONÁ vb. I. tr. 1. A verifica din punct de vedere al executării sau al calității, a lua în primire (un material, o lucrare etc.). 2. A recepta (unde radiofonice, emisiuni). [Pron. -ți-o-. / cf. fr. réceptionner]. Vezi definitia »
ÎNVECINÁ, învecinez, vb. I. Refl. recipr. A fi vecin cu cineva sau cu ceva; a fi alături de cineva sau de ceva, a avea hotar comun. – În + vecin. Vezi definitia »
FASCINÁ, fascinez, vb. I. Tranz. 1. A atrage pe cineva în mod irezistibil cu privirea. 2. A produce cuiva o impresie deosebită prin însușiri (atrăgătoare) ieșite din comun; a captiva. – Din fr. fasciner, lat. fascinare. Vezi definitia »
PAGINÁ vb. I. tr. 1. A dispune în pagini (la o carte, la un ziar etc.) materialul cules în șpalturi; a numerota paginile unei cărți. 2. A schița planul de dispunere a materialului unui ziar înainte de a fi dat la cules. [< fr. paginer]. Vezi definitia »
ACHIZIȚIONÁ vb. I. tr. 1. A procura, a cumpăra obiecte (rare); 2. A obține, a procura produse pe cale de achiziții (2) [în DN]. [Pron. -ți-o-. / < achiziție + -ona]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z