Definita cuvantului susținea
SUSȚINEÁ vb. II. v. susține.

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu susținea
ȘAPTEZÉCILEA, -ZECEA num. ord. (Precedat de art. „al”, „a”; adesea adjectival) Care se află între al șaizeci și nouălea și al șaptezeci și unulea. – Șaptezeci + le + a. Vezi definitia »
MĂRGEÁ, -ÍCĂ, mărgele, s. f. 1. Boabă (mică) de sticlă, de piatră etc., de forme și culori diferite (înșirată pe ață, cusută pe un veșmânt etc.), folosită ca podoabă; (la pl.) șirag format din asemenea obiecte. 2. (La pl.) Protuberanțe ale pielii de pe capul și gâtul curcanului. 3. (În forma mărgică) Numele dat mai multor plante erbacee din familia gramineelor, cu flori mici, dispuse câte una sau două în vârful unor spiculețe (Melica). – Din lat. margella.Mărgică: cu schimbare de suf. Vezi definitia »
umilirea cea de bunăvoie pentru păcătoși a Fiului lui Dumnezeu, care s-a întrupat spre mântuirea lor; această întrupare a lui Dumnezeu în om, în scopul mântuirii omului, a însemnat un act de smerenie, determinat, însă, de marea dragoste a lui Dumnezeu pentru omul căzut în păcat și care numai prin jertfa Fiului, ca om, putea fi mântuit. Vezi definitia »
BURDEA, afluent dr. al Vedei; 80 km. Izv. din C. Găvanu-Burdea. Vezi definitia »
vâzdogeá (reg.) s. f., art. vâzdogeáua, g.-d. art. vâzdogélei; pl. vâzdogéle, art. vâzdogélele Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z