Definita cuvantului tectiliza
TECTILIZÁ, tectilizez, vb. I tranz. (Auto) A aplica tectil pe suprafețele interioare și pe cele mascate ale elementelor de caroserie. – Din tectil + suf. -iza.

Sursa: Neoficial
Cuvinte ce rimeaza cu tectiliza
SINTONIZÁ, sintonizez, vb. I. Tranz. A realiza o sintonie; a acorda pe aceeași frecvență. – Din fr. syntoniser. Vezi definitia »
TEATRALIZÁ vb. tr. a face ceva în mod teatral (2); a da un caracter teatral (2), emfatic. (< fr. théâtraliser) Vezi definitia »
STABILIZÁ vb. I. refl. a se consolida, a se întări. II. tr. 1. a fixa, a asigura puterea de cumpărare a monedei naționale. 2. a asigura în timp proprietăți constante unui produs chimic. (< fr. stabiliser) Vezi definitia »
AVERTIZÁ, avertizez, vb. I. Tranz. A atrage cuiva atenția, a preveni pe cineva (că va suferi consecințele acțiunii pe care intenționează să o săvârșească). – După fr. avertir. Vezi definitia »
MECANIZÁ, mecanizez, vb. I. Tranz. A introduce în procesele de producție mașini, mecanisme, aparate etc. pentru executarea unor operații, activități, cu scopul de a înlocui sau a face mai eficientă munca fizică ori intelectuală a omului. – Din fr. mécaniser. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z