Definita cuvantului tangou
TANGÓU s.n. Dans modern de origine argentiniană, care se dansează în perechi, în cadență de doi timpi; melodia acestui dans. [Acc. și tángo, var. tango s.n. / < fr. , sp. tango].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu tangou
SOU s.n. Veche monedă franceză. [Pron. su. / < fr. sou]. Vezi definitia »
DEPÓU s. n. clădire în care se adăpostesc, se întrețin și se repară locomotive sau tramvaie. (< fr. dépôt) Vezi definitia »
SEMITONÓU s.n. Figură acrobatică constând din răsucirea avionului cu 180° în jurul axului său longitudinal. [< semi- + tonou, după fr. demi-tonneau]. Vezi definitia »
BARTHOU [bartú], Jean-Louis (1862-1934), om politic francez. Prim-min. (mart.-dec. 1913). Ca ministru de Externe (febr.-oct. 1934), a urmărit menținerea statu-quo-ului postbelic și asigurarea securității colective în Europa. Asasinat la Marsilia, o dată cu regele Aleksandru I al Iugoslaviei. M. de onoare al Acad. Române (1934). Vezi definitia »
JABÓU s. n. 1. volan de dantelă (la îmbrăcămintea femeiască), care atârnă pe piept ca o cravată. 2. formație de păr, de pene în regiunea pieptului la unele rase de câini, porumbei sau canari. (< fr. jabot) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z