Definita cuvantului respondent
RESPONDÉNT, -Ă, respondénți, -te, s. m. și f. 1. S. m. (Bis. cat.) Diacon care răspunde preotului în timpul liturghiei. 2. S. m. și f. (Sociol.) Persoană care răspunde la un sondaj (de opinie) sau la o anchetă. (cf. fr. répondant) [TLF]

Sursa: Neoficial
Cuvinte ce rimeaza cu respondent
BATÁNT, -Ă adj. (Despre uși, capace etc.) Care se închide singur printr-o mișcare de rotație în jurul unei axe situate la o margine. // s.n. Panou mobil la o poartă sau la o ușă, servind la deschiderea sau închiderea acestora. [< fr. battant]. Vezi definitia »
SUBSTITUÉNT s.m. Substanță care poate înlocui o altă substanță cu care are proprietăți asemănătoare; succedaneu. [Pron. -tu-ent. / < substitui + -ent]. Vezi definitia »
STROFÁNT, strofanți, s. m. Nume dat mai multor specii de plante tropicale din ale căror semințe se extrage strofantina (Strophanthus). – Din fr. strophante. Vezi definitia »
SUFRAGÁNT, -Ă adj., s.m. (Episcop) care depinde de un mitropolit. [Var. sufragan, -ă adj., s.m. / cf. fr. suffragant, it. suffragante]. Vezi definitia »
abonamént s. n. convenție prin care, în schimbul unei taxe, se obțin unele servicii, dreptul la folosirea unui mijloc de transport, anumite publicații; înscris prin care se certifică această convenție. (< fr. abonnement) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z