Definita cuvantului wiring
WÍRING s.n. (Med.) Procedeu de tratare a unui anevrism al aortei, constând din introducerea în interiorul lui, în formă de ghem, a unui fir metalic lung și subțire. [< fr. wiring, cf. engl. to wire – a fixa cu o sârmă].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu wiring
PÚDING s.n. 1. Budincă englezească, în care, pe lângă ingredientele obișnuite, se adaugă fructe uscate (prune etc.) sau carne tocată. 2. Varietate de conglomerat foarte compact, format din blocuri și din pietriș. [< engl. pudding]. Vezi definitia »
GONG. n. Instrument muzical de percu ie constând dintrâ??un disc de metal usor bombat, suspendat, care, lovit cu un ciocĂ?nel special, produce un sunet ca de clopot. -Din fr., engl. Gong Vezi definitia »
GINSÉNG s. m. plantă din familia araliaceelor, originară din China, cu proprietăți terapeutice deosebite; rădăcina vieții. (< fr., engl. ginseng) Vezi definitia »
FIÓNG, fionguri, s. n. (Înv. și reg.) Fundă (făcută din panglici cu ciucuri) purtată de femei ca podoabă (pe cap). [Var.: fiónc s. n.] – Din ngr. fiónkos, tc. fiyonga. Vezi definitia »
BROWNING, browninguri, s. n. Revolver cu încărcător automat. [Pr.: bráuning] – Cuv. engl. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z