Definita cuvantului zaharoid
ZAHAROÍD, -Ă adj. Care are aspectul zahărului. [Pron. -ro-id. / cf. fr. saccharoïde].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu zaharoid
MOLÍD, molizi, s. m. Arbore rășinos, înalt până la 50 de metri, cu coroana piramidală, cu tulpina dreaptă și cu frunzele în patru muchii, ascuțite (Picea excelsa). [Var.: molíft, (pop.) molídv s. m.] – Cf. alb. molikë. Vezi definitia »
CONOÍD adj. De formă conică; conoidal. // s.n. Suprafață generată de o dreaptă care se menține paralelă cu un plan dat și se sprijină pe o dreaptă fixă și pe o curbă fixă. [Pron. -no-id. / < fr. conoïde, cf. gr. konos – con, eidos – formă]. Vezi definitia »
TRICUSPÍD, -Ă, tricuspizi, -de, adj. Care are trei vârfuri. ◊ Valvulă tricuspidă = valvulă a inimii care închide orificiul dintre atriul și ventriculul drept. – Din fr. tricuspide. Vezi definitia »
UMANOÍD, -Ă, umanoizi, -de, adj., s. m. și f. (Livr.) (Ființă) cu aspect și caracter omenesc. – Din fr. humanoïde. Vezi definitia »
SATELOÍD, sateloizi, s. m. Aparat de zbor orbital, cu motor-rachetă de mică tracțiune, constituind un intermediar între un avion și un satelit artificial. [Pl. și (n.): sateloide] – Din satelit. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z