Definita cuvantului wolfram
WÓLFRAM s.n. Oxid natural de fier, de mangan și de tungsten, principalul minereu din care se extrage tungstenul. [Pron. vol-. / < germ. Wolfram, fr. wolfram].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu wolfram
Am o propunere, un sens ce nu a aparut pana acum. Daca nu e aici, banuiesc ca nu e in niciun dictionar. Nu vreau sa trimit definitii, ca nu ma pricep, vreau doar sa semnalizez ceva: „Unu, doi, trei, și!” Aici apare „și” cu sensul de „start”. E adevarat, se foloseste mai ales in limbajul juvenil, dar asta nu il face mai putin un cuvant cu un sens clar in limba romana. Si oricum, sporadic se foloseste si de adulti. Vezi definitia »
nezám, nezáme, s.n. (înv.) lege, regulament. Vezi definitia »
DURHÁM s.n. Rasă englezească de taurine, cu cap mic și membre scurte, crescută pentru producția de carne. [< engl., fr. durham]. Vezi definitia »
BÁNTAM s.n. 1. Rasă de găini pitice, originare din insula Djawa. 2. (Box) Categoria „cocoș” (boxeri cu o greutate între 51 și 54 kg.) [< engl. bantam]. Vezi definitia »
BIGÁM, -Ă, bigami, -e, adj., s. m. și f. (Persoană) care are două soții, respectiv doi soți; (persoană) culpabilă de a fi contractat două căsătorii paralele. – Din fr. bigame, lat. bigamus. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z