Definita cuvantului vizibilitate
VIZIBILITÁTE s.f. Însușirea de a fi vizibil. ♦ (Fiz.) Distanța maximă până la care poate fi văzut cu ochiul liber un obiect în condiții atmosferice date; (curent) starea de claritate a atmosferei. [Cf. fr. visibilité, lat. visibilitas].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu vizibilitate
REZISTIBILITÁTE s.f. (Rar) Însușirea de a fi rezistibil. [Cf. fr. résistibilité]. Vezi definitia »
este stiinta care studiaza psihicul, recurgand la un ansamblu de metode obiective, in vederea desprinderii legitatii lui de functionare, in scopul cunoasterii, optimizarii si ameliorarii existentei umane. Vezi definitia »
COPLANARITÁTE s.f. Calitatea a două sau a mai multor figuri geometrice de a fi conținute în același plan. [Et. incertă]. Vezi definitia »
SÍLIȘTE, siliști, s. f. 1. Denumire dată în evul mediu, în țările române, locului pe care fusese sau pe care era așezat un sat; vatra satului. ♦ (Reg.) Loc de casă. 2. (Pop.) Loc necultivat, bun pentru cultura cerealelor, sau loc plantat cu pomi (în apropierea sau în vatra satului). ♦ (Reg.) Pășune. [Acc. și: silíște.Var.: (reg.) sắliște (acc. și: sălíște), séliște s. f.] – Din sl. selište. Vezi definitia »
PERMÍTE vb. III. tr. 1. A îngădui, a încuviința, a da voie. 2. A-și îngădui să facă ceva; a îndrăzni. [P.i. permít. / < lat. permittere, cf. fr. permettre]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z