Definita cuvantului violabilitate
VIOLABILITÁTE s.f. Însușirea de a fi violabil. [Pron. vi-o-. / cf. fr. violabilité].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu violabilitate
este o activitate prin care firmele comerciale, instituțiile, grupurile, cu caracter privat sau public, urmăresc să câștige și să mențină înțelegerea, simpatia și susținerea celor cu care astfel de organizații au sau ar putea avea de-a face: în acest scop, ele vor trebui să practice o largă informare și să-și adapteze pe cât posibil propriul comportament încât să obțină o cooperare mult mai eficientă din partea celorlalte instituții, persoane sau grupuri, cu condiția de a ține efectiv seama de interesele reciproce. Vezi definitia »
MELODICITÁTE s. f. calitatea de a fi melodios; armonie. (< melodic + -itate) Vezi definitia »
AFRICANITÁTE s. f. 1. caracter specific culturii africane. 2. lumea, civilizația africană. (< fr. africanité) Vezi definitia »
TE VREU MEREU AROAPA Vezi definitia »
APROBÁTE (Approbatae constitutiones regni Transylvaniae et partium Hungariae eldem adnexarum), colecție de legi întocmită în 1656, care cuprinde legiuirile Dietei Transilvaniei din 1541 pînă în 1653. Împreună cu „Compilatele” și cu „Tripartitul” lui Werböczi, formau codicele de legi ale Transilvaniei, pînă la ocupația habsburgică. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z