Definita cuvantului clarvăzător
CLARVĂZĂTÓR, -OÁRE, clarvăzători, -oare, adj. (Despre oameni) Care vede desfășurarea în viitor a unei situații mai clar, mai limpede decât alții; (despre acțiuni) care dovedește perspicacitate, clarviziune. – Clar + văzător (după fr. clairvoyant).

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu clarvăzător
AEROGENERATÓR, aerogeneratoare, s. n. Instalație folosită la transformarea forței eoliene în energie electrică. [Pr.: a-e-] – Din engl. aerogenerator. Vezi definitia »
PORCUȘÓR, porcușori, s. m. 1. Diminutiv al lui porc; porculeț. 2. Specie de pește mărunt cu corpul în formă de fus, de culoare deschisă, cu un șir de pete negricioase pe laturi și cu două mustăți în colțul gurii, care trăiește în apele din regiunile de dealuri sau de șes (Gobio gobio).Porc + suf. -ușor. Vezi definitia »
DEFRAUDATÓR, -OÁRE, defraudatori, -oare, s. m. și f. Persoană care defraudează; delapidator. [Pr.: -fra-u-] – Defrauda + suf. -tor. Vezi definitia »
SENSIBILIZATÓR, sensibilizatori, s. m. Substanță care, adăugată în stratul fotosensibil al unui material fotografic, mărește sensibilitatea la anumite culori, îndeosebi la cele din marginile spectrului luminii. – Din fr. sensibilisateur. Vezi definitia »
BICIUȘÓR, biciușoare, s. n. Diminutiv al lui bici. - Bici + suf. -ușor. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z