Definita cuvantului comasa
COMASÁ vb. tr. a reuni loturi de pământ, terenuri etc.; a concentra, într-o unitate (întreprinderi comerciale, industriale etc.). (

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu comasa
RANFORSÁ, ranforsez, vb. I. Tranz. 1. (Tehn.) A întări o piesă sau o construcție metalică cu ajutorul unor bare, nervuri sau grinzi, pentru mărirea rigidității lor. 2. A suplimenta numărul vehiculelor din rețeaua transportului în comun în perioada orelor de vârf. – Din fr. renforcer. Vezi definitia »
CASÁ, casez, vb. I. Tranz. 1. A anula (în întregime sau parțial) o hotărâre judecătorească în urma admiterii recursului. 2. A efectua totalitatea operațiilor privind scoaterea definitivă din folosință și din inventar a unui mijloc fix a cărui folosire, reparare sau modernizare nu mai sunt economice; a lichida. 3. (Rar) A sparge. – Din fr. casser. Vezi definitia »
AMBARASÁ vb. I tr. (Rar) A încurca, a provoca încurcătură; a pune în încurcătură pe cineva. [< fr. embarrasser]. Vezi definitia »
CHIPARISSA, Nicolae (sec. 17-18), cronicar moldovean, de origine greacă. Autor al unei cronici de curte, în limba greacă, în care se relatează evenimentele petrecute între 1716 și 1717, în timpul celei de-a treia domnii a lui Mihai Racoviță. Vezi definitia »
sa fiti fericita Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z