Definita cuvantului simering
SIMERÍNG, simerínguri, s.n. (Tehn.) Garnitură (2) elastică de etanșare care se montează pe anumite organe cu ajutorul unui resort spiral în formă de inel. (cf. engl. simmering, germ. Simmering)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu simering
STRÍPPING s. n. 1. stripare. 2. metodă chirurgicală în golirea venelor pentru extragerea varicelor. (< engl., fr. stripping) Vezi definitia »
ANTIFÉDING (‹ engl.) adj. (Despre instalații de radiocomunicații sau despre părți ale acestora) Care are proprietatea de a reduce sau de a compensa fenomenele de feding. Vezi definitia »
BUFÉTING s.n. (Av.) Vibrație neregulată care rezultă dintr-o scurgere nestaționară a aparatului. [< engl., fr. buffeting < engl. buffet – a lovi, a pălmui]. Vezi definitia »
CURLING [CÁRLING] s. n. joc sportiv pe gheață, de origine scoțiană, între două echipe a 4 jucători, constând în lansarea unor obiecte (cibleuri) spre o țintă, cu scopul de a o doborî sau a le plasa cât mai aproape de aceasta. (< engl., fr. curling) Vezi definitia »
BUMERÁNG s.n. Armă de vânătoare din lemn, folosită de australieni, având o formă specială de baston îndoit, care, aruncată, revine singură la locul de pornire. [Pl. -guri. / < fr. boumerang, engl. bumerang, germ. Bumerang < cuv. australian]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z