Definita cuvantului accede
ACCÉDE vb. III. intr. A avea acces (la), a ajunge (la), a pătrunde (în). [Pron. ac-ce-. / < fr. accéder, lat. accedere].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu accede
CARDIIDE ({s} gr. kardia „inimă”) s. f. pl. Familie de lamelibranhiate heterodonte care include genuri marine și salmastre cu cochilii echivalve și neechilaterale, ornate prin coaste radiare (Cardiidae). Au apărut în Triasic (ex. genul Cardium). Vezi definitia »
BĂLĂCESCU-DEMETRIADE, Lucia (1895-1979, n. București), pictoriță și graficiană română. Peisaje citadine și marine de mici dimensiuni, scene din viața cotidiană, tratate cu rafinament și vervă; naturi moarte. Vezi definitia »
de tip android (centrală, în formă de măr): se întâlneste în special la bărbati si se caracterizeaza prin tesut adipos dispus în exces pe abdomen, în regiunea cervicală si interscapulovertebral http://www.mymed.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=694öbezitatea-android-sau-ginoid&catid=54:health-tips&Itemid=411 Vezi definitia »
ACTINÍDE s. n. Grup de 14 elemente din sistemul periodic al lui Mendeleev, situate după actiniu, având proprietăți asemănătoare cu ale acestuia. – Din fr. actinides, germ. Aktiniden. Vezi definitia »
NAUTILOÍDE s. n. pl. Ordin de cefalopode fosile și actuale cu cochilia externă împărțită în mai multe compartimente. [Pr.: na-u-] – Din fr. nautiloïdées. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z