Definita cuvantului la
la armele mici, manerul; la armele mari, patul armei

Sursa: Neoficial
Cuvinte ce rimeaza cu la
SEGUIDILLA [-GHI-DÍ-LIA] s. f. dans popular spaniol cu caracter vioi și ritm variat, cu acompaniament de castaniete sau de chitară; melodia corespunzătoare. (< sp. seguidilla) Vezi definitia »
INTERCALÁ, intercalez, vb. I. Tranz. și refl. A (se) introduce ceva într-un șir, a (se) adăuga între altele, a (se) pune ceva printre... – Din fr. (s')intercaler, lat. intercalare. Vezi definitia »
REFULÁ vb. I. tr. 1. a înăbuși, a respinge din domeniul conștientului în subconștient dorințe, idei, reprezentări etc. care contrazic conștiința morală a individului. 2. a deplasa, a ridica, cu ajutorul unei pompe, un fluid într-o conductă sau alt spațiu închis. 3. a forja, la cald sau la rece, o piesă de metal cu scopul de a-i modifica forma și dimensiunile transversale. II. intr. (despre fluide) a ieși dintr-o conductă, dintr-un canal, a se întoarce. (< fr. refouler) Vezi definitia »
BOSUMFLÁ, bosúmflu, vb. I. Refl. (Fam.) A-și manifesta supărarea încruntându-se și strângând buzele; a se îmbufna. – Et. nec. Vezi definitia »
înarticulá, înarticuléz, vb. I (înv.) a introduce în codul unei țări un articol de lege. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z