Definita cuvantului aluminizare
ALUMINIZÁRE s.f. Acoperire a unor piese metalice cu un strat de aluminiu; alitare. [După fr. aluminage].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu aluminizare
intre dunare si dealurile caramizii calcinate cresteau macesi si flori marunte, cu petale palide, uscate. Vezi definitia »
SEMICARBONIZÁRE, semicarbonizări, s. f. Proces de descompunere termică a cărbunilor la temperaturi de circa 500°-600°C în absența aerului, prin care se obțin semicocs, gudron și gaze; semicocsificare. – Semi- + carbonizare. Vezi definitia »
zgâíre (pop.) s. f., g.-d. art. zgâírii; pl. zgâíri Vezi definitia »
REVIZUÍRE s.f. 1. Acțiunea de a revizui și rezultatul ei; revizie. 2. (Jur.) Cale de atac introdusă pentru desființarea unei hotărâri judecătorești definitive, dovedită ca nelegală în baza unor probe descoperite ulterior. [< revizui]. Vezi definitia »
RENOVÁRE, renovări, s. f. Acțiunea de a renova și rezultatul ei; ansamblu de lucrări tehnice, parțiale sau generale executate la un sistem tehnic existent (mașini, clădiri, instalații etc.), fără a-i schimba în esență destinația, pentru a-l ameliora din punctul de vedere al confortului, al folosirii, al igienii sau al esteticii; renovație. ♦ Fig. Înnoire, schimbare. – V. renova. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z