Definita cuvantului giuleștean
GIULEȘTEÁN, -Ă, giuleșteni, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. Persoană născută și crescută în cartierul Giulești al municipiului București. 2. Adj., s. m. și f. (Locuitor) din Giulești; care aparține Giuleștiului sau cu referire la Giulești. – Din Giulești (n. pr.) + suf. -ean.

Sursa: Neoficial
Cuvinte ce rimeaza cu giuleștean
DRAVIDIÁN, -Ă, dravidieni, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană (de rasă intermediară între negri și albi) care locuiește în unele regiuni din India, Sri Lanka și Pakistan sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține dravidienilor(l), privitor la dravidieni. [Pr.: -di-an] – Din fr. dravidien. Vezi definitia »
MUNDÁN, -Ă adj. al lumii, al universului; lumesc. (< lat. mundanus) Vezi definitia »
LACTOVEGETARIÁN, -Ă adj. (Despre regimuri alimentare) Compus numai din lapte, legume și fructe. // s.n. Restaurant în care se consumă în special produse lactate, legume și fructe. [Pron. -ri-an. / cf. fr. lacto-végétarien]. Vezi definitia »
Cetatean ce locuieste la bloc, la scara B Vezi definitia »
CAMBRIAN (‹ Cambria, numele latin al Țării Galilor), prima perioadă a erei Paleozoice desfășurată în urmă cu 570 mil. ani, caracterizată prin apariția arheocitelor, trilobiților și graptolitului Dictyonema flabelliforme. Geotectonic, este încadrat în faza finală a orogenezei assintice și faza sardă a orogenezei caledoniene. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z