Definita cuvantului anacardier
ANACARDIÉR s.m. (Bot.) Arbust tropical din al cărui fruct comestibil se extrage o substanță folosită la lustruirea mobilelor. [< fr. anacardier].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu anacardier
STER, steri, s. m. Unitate de măsură pentru volume egală cu un metru cub, întrebuințată la măsurarea lemnelor așezate în stive. – Din fr. stère. Vezi definitia »
AMBARCADÉR, ambarcadere, s. n. Loc de unde se îmbarcă mărfurile și călătorii pe un vapor. V. debarcader.Fr. embarcadère. Vezi definitia »
ETRIÉR, etriere, s. n. 1. Parte componentă a sistemului de frânare pe disc al bicicletelor. Este componenta în care sunt montate plăcutele de frână. Prezintă elementul de legătură dintre maneta de frână și discul de frână. Vezi definitia »
SCÓRER s.m. (Sport) 1. Realizator de goluri la fotbal; golgheter. 2. Cel care înregistrează scorul în foile de arbitraj; cel care operează pe panoul de scor evoluția rezultatului echipelor angajate în joc. [< engl. scorer]. Vezi definitia »
CAVALIÉR, cavaliere, s. n. 1. Terasă înaltă, construită într-o fortificație, pentru amplasarea tunurilor. 2. Cordon de pământ sau de alte materiale de-a lungul unui drum, format prin curățarea șanțurilor. [Pr.: -li-er] – Din fr. cavalier. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z