Definita cuvantului asfixiant
ASFIXIÁNT, -Ă adj. Care provoacă asfixie; sufocant, înăbușitor. [Cf. fr. asphyxiant].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu asfixiant
GROSISMÉNT, grosismente, s. n. Raportul dintre unghiul sub care se vede un obiect cu ajutorul unui instrument optic și unghiul sub care se vede același obiect cu ochiul liber. – Din fr. grossissement. Vezi definitia »
ANCADRAMÉNT, ancadramente, s. n. Chenar decorativ, în relief, care înconjură o ușă, o fereastră etc. – După fr. encadrement. Vezi definitia »
CONTINÉNT1, continente, s. n. Diviziune geografică alcătuită dintr-o întindere mare de uscat, mărginită, total sau parțial, de mări și de oceane, cuprinzând și unele insule sau arhipelaguri vecine. – Din fr. continent, lat. continens, -ntis. Vezi definitia »
ANGAJAMÉNT s. n. 1. obligație luată de cineva din proprie inițiativă; promisiune solemnă. ◊ obligație asumată în scris de o întreprindere față de bancă. 2. angajare a cuiva într-un loc de muncă. 3. punere a pucului sau a mingii în joc. (< fr. engagement) Vezi definitia »
STABILIMÉNT s. n. așezământ, instituție comercială, industrială, de sănătate; localul însuși. (< it. stabilimentó) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z