Definita cuvantului asocial
ASOCIÁL, -Ă adj. Neadaptat vieții sociale. [Cf. fr. asocial].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu asocial
DOGÁL, -Ă adj. care aparține unui doge. (< it. dogale) Vezi definitia »
EVENIMENȚIÁL, -Ă, evenimențiali, -e, adj. 1. Care se mărginește la descrierea evenimentelor (1). 2. Care se referă la descrierea evenimentelor (1). [Pr.: -ți-al] – Din fr. événementiel. Vezi definitia »
ADVERBÁL, -Ă adj. pe lângă, care determină un verb. (< fr. adverbal) Vezi definitia »
SISÁL, sisali, s. m. Plantă textilă cultivată în regiunile tropicale, cu tulpina foarte scurtă și frunze lungi crescute în rozetă, din care se extrag fibre foarte rezistente (Agave sisalana). ♦ Fibră textilă asemănătoare cu manila, obținută din frunzele plantei descrise mai sus și folosită pentru confecționarea sforilor, a funiilor etc. – Din fr. sisal. Vezi definitia »
DORSÁL, -Ă adj. Referitor la partea din spate, posterioară a corpului sau a unui organ. // s.f. (Geol.) 1. Formă complexă de relief care se întinde pe zeci de mii de kilometri pe fundul oceanelor, separând două bazine. 2. Lanț muntos care se întinde pe spațiul unui continent. ♦ Relief mai puțin accidentat care separă unități de relief mai joase. 3. Dorsală barometrică = linie sinuoasă care unește punctele de mare presiune. [Cf. fr. dorsal, it. dorsale]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z