Definita cuvantului asorta
ASORTÁ vb. I. tr. 1. A strânge, a așeza la un loc diferite lucruri în vederea formării unui tot armonios. ♦ (refl.) A se potrivi. 2. A aproviziona (un magazin) cu mărfuri variate. [< fr. assortir].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu asorta
COOPTÁ vb. tr. a primi pe cineva într-un colectiv, comitet etc. prin voința membrilor acestuia. (< fr. coopter, lat. cooptare) Vezi definitia »
DEBUTÁ vb. I. intr. A-și face debutul pe scenă, într-o activitate etc.; a începe (o carieră, o profesiune). [< fr. débuter]. Vezi definitia »
ÎNVÂRSTÁ, învârstez, vb. I. Tranz. A face dungi de culori diferite pe o țesătură sau cusătură; p. ext. a îmbina între ele lucruri de diferite culori. [Var.: învrâstá vb. I] – Din învârstat (derivat regresiv). Vezi definitia »
ÎNHĂITÁ, înhăitez, vb. I. Refl. recipr. (Depr.) A se întovărăși, a intra în cârdășie cu una sau cu mai multe persoane decăzute; a se încârdoșa. [Prez. ind. și: înháit] – În + haită. Vezi definitia »
FENTÁ vb. I. tr., intr. (Sport) A face o mișcare menită să-l deruteze pe adversar; a fanda (la scrimă). [< fr. feinter]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z