Definita cuvantului atrăgător
ATRĂGĂTÓR, -OÁRE adj. Ademenitor, ispititor, atractiv. [< atrage].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu atrăgător
moșiór, moșióri, s.m. (reg.) colăcel dat copiilor. Vezi definitia »
ANALIZATÓR, analizatoare, s. n. 1. Instrument care servește la determinări analitice. 2. Aparat al organismului animal (format dintr-un organ de simț, din nervi și din celule ale creierului) care culege, transmite, analizează și sintetizează senzațiile. Analizatorul optic. – Din analiza + suf. -(a)tor. Vezi definitia »
LIMIVÓR, -Ă adj. 1. (despre animale acvatice) care se hrănește cu resturi organice conținute în mâlul de pe fundul apelor; pelofag. 2. (despre microorganisme) care trăiește în vasele sangvine ale unui animal, hrănindu-se cu conținutul lor. (< fr. limivore) Vezi definitia »
TENÓR, tenori, s. m. 1. Cea mai înaltă voce bărbătească; cântăreț care are o astfel de voce. ◊ Tenor dramatic = voce de tenor cu un timbru asemănător baritonului; cântăreț cu o astfel de voce. 2. Categorie de instrumente de suflat cu registrul cel mai înalt. – Din fr. ténor, it. tenore. Vezi definitia »
CAPACITÓR, capacitoáre, s. n. (Fiz.) Condensator (2). (cf. engl. capacitor) [et. MW – folosit în corpul DEX] Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z