Definita cuvantului auster
AUSTÉR, -Ă adj. Sobru, aspru, sever, grav. ♦ Lipsit de ornamente, de podoabe. [Pron. a-us-. / cf. fr. austère, it. austero, lat. austerus].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu auster
TRANSFÉR s.n. 1. Transferare. ♦ Transmitere a unui drept de proprietate sau a unor obligații de la o persoană la alta, respectând anumite formalități. 2. (Psih.) Mutare a încărcăturii, a sarcinii afective de la un obiect la altul. 3. (Tehn.) Trecere a energiei de la un generator la un receptor. ♦ Trecere a unui radical, ion, electron etc. de la o substanță chimică la alta. [Pl. -ruri, -re. / < fr. transfert]. Vezi definitia »
ASTER- v. astro-. Vezi definitia »
HOTELIÉR, -Ă I. s. m. f. proprietar al unui hotel. II. adj. în legătură cu hotelurile. (< fr. hôtelier) Vezi definitia »
TERMOCAUTÉR s. n. cauter de platină care acționează încălzit și menținut incandescent. (< fr. thermocautère) Vezi definitia »
CONTRÓLER, controlere, s. n. (Inform.) Circuit complex și logica aferentă operării în condiții optime a unui echipament periferic. [Scris și: controller] – Din engl. controller. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z