Definita cuvantului autoportret
AUTOPORTRÉT s.n. Portret al unui artist făcut de el însuși. [Pron. a-u-, pl. -te. / cf. fr. autoportrait].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu autoportret
CAVALÉT, cavalete, s. n. 1. Postament pe care se așază ambarcațiile la bordul unei nave sau pe uscat. 2. Suport de lemn care se fixează provizoriu pe cofrajul unui planșeu de beton și pe care se sprijină dreptarul cu care se face nivelarea planșeului după turnarea betonului. – Din it. cavalletto. Vezi definitia »
PRIMÉT s. n. primul exemplar dintr-o carte intrat în bibliotecă. (< lat. primus, după dublet) Vezi definitia »
COMPLÉT1, completuri, s. n. (Franțuzism ieșit din uz) Bal popular; local de dans (în cartierele periferice ale unui oraș). – Probabil din cuplet (confundat, prin etimologie populară, cu complet2). Vezi definitia »
TINERÉT s. n. Mulțime de tineri, totalitatea tinerilor; tinerime, tinerețe (3). ♦ Totalitatea animalelor tinere de aceeași specie dintr-o gospodărie. – Tânăr + suf. -et. Vezi definitia »
Internet -Comunicatii internet (cu i mic), este un serviciu de comunicatii furnizat de un operator folosind tehnologia (sau protocolul de comunicatii) numit TCP /IP (Protocol Internet). Serviciul se instaleaza peste un circuit dedicat (numit de bucla locala) si permite utilizatorului accesarea (sau navigarea) de pagini world wide web (www), transmiterea si primirea de mesaje de posta electronica (email), video-conferinta, mesagerie audio-video (video-email), descarcarea de informatii sau continut variat existent in Internet (sau Net) ca fisiere text, audio-video, imagini etc. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z