Definita cuvantului autosport
AUTOSPÓRT s.n. Autoturism cu motor puternic pentru viteze mari. [< auto2- + sport].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu autosport
knNHrT <a href=„http://fmlacntmtuyt.com/”>fmlacntmtuyt</a>, [url=http://jpnwbtmhaoig.com/]jpnwbtmhaoig[/url], [link=http://mddumubyioxt.com/]mddumubyioxt[/link], http://tgsigtquqrbq.com/ Vezi definitia »
întrăpórt s.n. (înv.) port (îmbrăcăminte) pe care îl au membrii aceleași clase sociale; uniformă. Vezi definitia »
cuart (-turi), s. n.1. (Înv.) Sfert, a patra parte. – 2. Durata serviciului de gardă în marină. – Var. (1) cvart, (2) cart. It. quarto (sec. XIX). Și în forma cuartă, s. f. (înv., contribuție pe recoltă, sec. XVIII; cvartă muzicală; careu la jocul de cărți), din it. cuarta. Cr. cuartet, s. n., din it. quartetto. Vezi definitia »
ULTRASCÚRT, -Ă adj. 1. foarte scurt. 2. raze ĕ (și s. f. pl.) = radiații electromagnetice cu lungimi de undă foarte scurte, utilizate în radiofonie, în medicină etc. (după fr. ultra-court) Vezi definitia »
TRANSPÓRT s. n. 1. faptul de a transporta; transportare. ◊ totalitatea lucrurilor sau a persoanelor care sunt transportate. 2. (pl.) ramură a economiei naționale, totalitatea mijloacelor de transportare a bunurilor sau a persoanelor. 3. (poligr.) transpunere a imaginii de pe o formă pe alta, a copiei originalului de pe clișeu pe piatra litografică. 4. (fig.) uitare de sine, stare de contemplație. (< fr. transport, germ. Transport) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z