Definita cuvantului fațetare
FAȚETÁRE, fațetări, s. f. Acțiunea de a fațeta; fațetat. – V. fațeta.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu fațetare
RATINÁRE, ratinări, s. f. Operație de finisare prin care fibrele scămoșate de pe suprafața țesăturilor de lână se strâng și se răsucesc în noduri sau se ordonează în valuri. – V. ratina. Vezi definitia »
CANARISIRE s. f. 1. Înclinare transversală a unei nave, datorită pătrunderii apei printr-o spărtură sau a repartiției neuniforme a încărcăturii. 2. Operație de înclinare transversală a unei nave mici pentru a-i descoperi o parte a carenei, în vederea curățirii sau a reparării acesteia. Vezi definitia »
CUTERIZÁRE CA-TE-/ s. f. sistem de așezare a cărților în biblioteci după criteriul clasificării zecimale, iar în cadrul acesteia, în ordinea alfabetică a autorilor și a titlurilor pentru cărțile anonime. (cf. Cutter, autorul sistemului) Vezi definitia »
PĂRĂSÍRE, părăsiri, s. f. 1. Acțiunea de a (se) părăsi și rezultatul ei. 2. Stare a persoanei, a locului etc. părăsit; p. ext. singurătate, izolare. ◊ Loc. adj. și adv. În părăsire = (care este) în stare proastă, în ruină; abandonat, părăsit. – V. părăsi. Vezi definitia »
ANIHILÁRE, anihilări, s. f. Acțiunea de a anihila.V. anihila. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z