Definita cuvantului bibliolog
BIBLIOLÓG, -Ă s.m. și f. Specialist în bibliologie. [Pron. -bli-o-. / < fr. bibliologue].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu bibliolog
monológ s. n., pl. monológuri Vezi definitia »
PEDAGÓG, -Ă, pedagogi, -ge, s. m. și f. 1. Persoană cu pregătire specială, care se ocupă, teoretic și practic, cu munca didactică și educativă; educator. 2. Persoană care supraveghează și ajută pe elevi la pregătirea lecțiilor în anumite școli sau în internate. 3. (În antichitate) Sclav instruit care însoțea pe copiii stăpânului la școală și îi ajuta la învățătură. – Din fr. pédagogue, ngr. pedhagogós, lat. paedagogus, germ. Pädagog. Vezi definitia »
BLOG – (termen din informatică).Prescurtare de la WeB LOG(blog).Blog este o pagina de Web care slujește la publicare prin internet a unor date specifice unui domeniu restrâns.De cele mai multe ori blog-ul exprimă stilul autorului acestuia. Vezi definitia »
poșomóg, poșomógi, s.m. (reg.) 1. bucată mare din ceva; poșolog. 2. (la pl.) fire de cânepă răsărite târziu și nedezvoltate sau rămase după recoltat; poghircă, bârzoci. 3. om mic de statură (care merge împiedicîndu-se). Vezi definitia »
șibióg s.m. (reg.) numele mai multor plante din familia cruciferelor (micșunea, nopticoasă, muștarul stâncilor, mirodea). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z