Definita cuvantului convoluție
CONVOLÚȚIE s. f. 1. întoarcere, răsucire. 2. (mat.) funcție de compunere a două funcții de repartiție, care conduce la o nouă funcție de repartiție. (<fr. convolution)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu convoluție
PANFOBÍE s.f. (Med.) Teamă morbidă care se manifestă față de orice lucru, fiind un simptom al anumitor boli mintale; pantofobie. [Gen. -iei. / < fr. panphobie, cf. gr. pas – tot, phobos – teamă]. Vezi definitia »
NETEMEINICÍE, netemeinicii, s. f. Lipsă de temeinicie; spec. viciu al unei hotărâri date de un organ de jurisdicție, care constă fie în greșita sau incompleta stabilire a faptelor, fie în lipsa de motivare, fie într-o motivare contradictorie sau în nefondarea ei pe un articol de lege. – Ne- + temeinicie. Vezi definitia »
AEROCARPÍE s. f. maturizare a fructelor în aer liber, deasupra solului. (< fr. aérocarpie) Vezi definitia »
țivloáie, s.f. (reg.) 1. fluier (de copii, ciobănesc, la cimpoi), tilincă. 2. parter tubulară la plante. 3. țivloi. 4. beregată la păsări. Vezi definitia »
VIITOROLOGÍE s. f. Știință care se ocupă cu studierea legilor și metodelor noi de previziune a viitorului; știința viitorului, futurologie. [Pr.: vi-i-] – Din viitor (după meteorologie). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z