Definita cuvantului browning
BROWNING s.n. Pistol automat cu încărcătorul în mâner. [Pron. bráu-ning, pl. -uri. / < fr. browning, cf. Browning – inventatorul acestei arme].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu browning
CANCELLING s.n. (Mar.) Clauză înscrisă într-un contract de transport potrivit căreia se poate anula contractul dacă vasul nu a sosit în portul de încărcare până la termenul convenit. [Pron. cénsling. / < engl. cancelling]. Vezi definitia »
SPIDLING SPÁI-/ s. n. nume dat unor tăvițe de polistiren expandat, cu lăcașuri în formă de piramidă răsturnată, pentru răsaduri de legume sau flori. (< engl. spidling) Vezi definitia »
TELERECÓRDING s. n. Aparat folosit pentru înregistrarea și redarea imaginilor, utilizând înregistrarea pe film a imaginilor de pe ecranul unui monitor2 (2) de televizor. ♦ Peliculă pe care s-a făcut această înregistrare. – Din engl. telerecording. Vezi definitia »
TÚNING, tuninguri, s. n. Acțiune sau preocupare de a îmbunătăți, regla sau particulariza caracteristicile funcționale sau estetice ale unui sistem tehnic existent; cu largă utilizare în sintagma tuning auto. – Din engl. tuning (acord fin). Vezi definitia »
WÍNDOW-DRÉSSING s.n. (Fin.) Metodă practicată de băncile occidentale care, pentru a-și prezenta bilanțul anual cu mai multe depuneri și cu mai multe active la alte bănci, depun una la alta sume care în primele zile ale anului următor sunt retrase. (din engl. window dressing) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z