Definita cuvantului asaul
asaúl, asaúli, s.m. (înv.) subhatman la cazaci

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu asaul
sălăgeánul s.n. art. (reg.) numele unui dans popular de perechi; melodie după care se execută acest dans. Vezi definitia »
ACÍCUL s.m. 1. Formație rigidă în formă de ac la unele plante. 2. Fir de păr de forma unui ghimpe la unii viermi. [< fr. acicule, cf. lat. acicula – acușor]. Vezi definitia »
Recensamantul constituie una din principalele forme de observare in statistica demografica. Scopul pe care il urmareste este legat de necesitatea cunoasterii numarului si structurii populatiei la un moment dat. (V.Sora, I.Hristache, C.Mihaiescu.(1996).„Demografie si Statistica Sociala”.Bucuresti, Ed. Economica. pp.24-64) Vezi definitia »
INFÚL s.n. Bandă sacră de lână albă care încununa fruntea preoților sau cu care se împodobeau victimele în vechea Romă. [< fr. infule, lat. infula]. Vezi definitia »
Logo-ul este un termen folosit care se referă la un semn grafic (simbol/icoană), cuvânt însemn (numele companiei/organizației) sau emblemă folosită de obicei de către companii/organizații și chiar și de persoane fizice pentru a ajuta și promova o recunoaștere publică imediată. Comentariu: Definiția este tradusă și prelucrată după „Wikipedia” Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z