Definita cuvantului caricatural
CARICATURÁL, -Ă adj. De caricatură, privitor la caricatură. [Cf. fr. caricatural].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu caricatural
CHEFÁL, chefali, s. m. Nume dat mai multor specii de pești marini, cu partea superioară a capului mare și turtită și cu o pată aurie pe opercul (Mugil). - Din ngr. kéfalos. Vezi definitia »
TERITORIÁL, -Ă adj. Referitor la un teritoriu; de (pe) teritoriu. ♦ Ape teritoriale = apele de lângă țărm, până la o anumită depărtare, asupra cărora își exercită suveranitatea statul riveran. [Pron. -ri-al. / < fr. territorial]. Vezi definitia »
LICEÁL, -Ă, liceali, -e, adj. Care aparține liceului, privitor la liceu. [Pr.: -ce-al] – Din it. liceale. Vezi definitia »
UNILATERÁL, -Ă adj. 1. Așezat pe o singură parte. 2. Care vede numai o singură latură a lucrurilor, care se rezumă la un singur domeniu de cunoștințe; mărginit; arbitrar. ♦ (Jur.; despre un contract) Care creează obligații numai pentru una dintre părți. ♦ (Despre un act juridic) Emanat de la o singură persoană. [< fr. unilatéral, cf. lat. unus – unul, latus – latură]. Vezi definitia »
FEDERÁL, -Ă, federali, -e, adj. Care aparține unei federații (de state), privitor la o federație (de state); care se prezintă sub forma unei federații; federativ. – Din fr. fédéral. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z