Definita cuvantului carst
CARST s.n. Eroziune a calcarelor și a ghipsurilor de către apă, însoțită de formarea de pâlnii, peșteri sau râuri subterane. [< fr. karst, cf. Karst – regiune pe coasta orientală a Adriaticii].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu carst
telenovelist, -ă, telenoveliști, -iste s. m., s. f. adj. 1. (persoană) care este dependentă de vizionarea serialelor de televiziune mexicane și sud-americane. 2. (persoană) care este exagerat de sentimentală. Vezi definitia »
TWIST [TUIST] s. n. 1. dans modern de perechi în care partenerii dansează individual, unul în fața celuilalt, cu mișcări de răsucire, brațele mișcându-se într-un balans continuu, în sens invers mișcării picioarelor; melodia corespunzătoare. 2. (fin.) operație din majorarea dobânzii pe termen scurt în scopul atragerii capitalurilor externe și totodată din reducerea dobânzii pe termen lung pentru menținerea expansiunii economice. (< engl., fr. twist) Vezi definitia »
ANAPÉST, anapești, s. m. (În versificația greco-latină) Unitate metrică formată din două silabe scurte urmate de una lungă; (în metrica modernă) unitate metrică alcătuită din două silabe neaccentuate urmate de una accentuată. – Din fr. anapeste, lat. anapaestus. Vezi definitia »
ASOCIAȚIONÍST, -Ă adj., s. m. f. (adept) al asociaționismului. (< fr. associationniste) Vezi definitia »
ROBÚST, -Ă adj. tare, zdravăn, voinic, viguros; rezistent. (< fr. robuste) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z