Definita cuvantului cartilagiu
CARTILÁGIU s.n. v. cartilaj.

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu cartilagiu
pambríu (pambríuri), s. n.1. (Înv.) Postav de lînă. – 2. (Munt.) Basma, testemel. Origine îndoielnică. Pare o deformație populară a lui Cambrai, celebru în Evul mediu prin țesăturile sale, cf. chembrică și sp. cambray. Vezi definitia »
PREMONITÓRIU, -IE, premonitorii, adj. (Med.; despre simptoame) Care precedă o anumită boală. – Din fr. prémonitoire. Vezi definitia »
FOTÓLIU s. n. 1. scaun mare (capitonat) cu brațe și spătar. ♦ ~-pat = fotoliu extensibil care se poate transforma în pat. 2. loc într-o sală de spectacol situat în față. ♦ ~ de orchestră = loc în primele rânduri ale unei săli de concert. (< fr. fauteuil) Vezi definitia »
bulangiu – adj. persoana care este caracterizata ca om rau , neserios , cu intentii ascunse , mincinos , pervers , si mai nou si ca homosexual – ca subst. bulangiu / bulangii , persoana(e) care se incadreaza in una sau mai multe din caracterizarile de mai sus. Vezi definitia »
EDIFÍCIU s.n. Clădire impunătoare, de mari proporții. [Pron. -ciu. / < lat. aedificium, cf. it. edificio, fr. édifice]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z