Definita cuvantului cementa
CEMENTÁ vb. I. tr. A supune un metal unei transformări chimice prin încălzirea lui puternică în prezența unor materii (mai ales a carbonului) cu care se combină. [< fr. cémenter].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu cementa
ASALTÁ vb. I. tr. 1. A lua cu asalt, a da un asalt; a da iureș, a năvăli. 2. (Fig.) A copleși, a insista cu cereri, cu rugăminți etc. [< it. assaltare]. Vezi definitia »
TRICOTÁ, tricotez, vb. I. Tranz. A transforma (manual sau mecanic) firele de lână, de bumbac etc. în tricot; p. ext. a confecționa obiecte de îmbrăcăminte prin împletirea în ochiuri a unor fire textile. ◊ Mașină de tricotat = mașină pentru efectuarea tricotajelor sau a tricoturilor; tricoteză. – Din fr. tricoter. Vezi definitia »
MANITÁ, pers.3 manitează, vb. I. Refl. (Despre vin) A se altera sub acțiunea unor bacterii specifice care transformă zahărul în manită. – Din manită. Vezi definitia »
Batista este printre cei mai mari wrestler din istoria WWE avand centura mondiala de multe ori. El a pierdut centura la Wrestle Mania 23 in fata lui Undertaker dar dupa aceea el a inceput sal il egaleze. Hotul Edge avand money in the bank facandu-i un spear lui Undertaker dupa ce el a fost distrus de Mark Henry dupa meciul cu Batista. Vezi definitia »
SUPLIMENTÁ vb. tr. a completa, a adăuga, a împlini. (< fr. supllémenter) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z