Definita cuvantului fâlfâitor
FÂLFÂITÓR, -OÁRE, fâlfâitori, -oare, adj. (Rar) Care fâlfâie. [Pr.: -fâ-i-] – Fâlfâi + suf. -tor.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu fâlfâitor
SUCITÓR, sucitoare, s. n. 1. Sul neted de lemn, cu care se întinde și se subțiază foaia de aluat pentru plăcintă, tăiței, etc.; vergea. 2. Dispozitiv de lemn sau de metal la ferăstrău, la războiul de țesut etc., care, prin învârtire, slăbește sau strânge o legătură. – Suci + suf. -tor. Vezi definitia »
FORMATÓR, -OÁRE s.m. și f. Muncitor care confecționează forme de turnătorie. // s.n. Aparat de laborator folosit pentru formarea foilor de pastă de hârtie sau de semifabricate fibroase pe baza cercetării cărora se determină caracteristicile fizico-chimice. [Cf. fr. formateur]. Vezi definitia »
TERMORECEPTÓR s.m. (Biol.) Terminație nervoasă receptivă la diferența de temperatură a mediului extern sau intern. [Cf. fr. thermorécepteur]. Vezi definitia »
EMAILÓR, -OÁRE, emailori, -oare s. m. și f. Persoană specializată în lucrări de emailare; smălțuitor. – Din fr. émailleur. Vezi definitia »
SPOR1 s. m. celulă reproducătoare asexuată la unele vegetale inferioare (ferigi, mușchi, ciuperci, bacterii) și la sporozoare. (< fr. spore) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z