Definita cuvantului codaj
CODÁJ s.n. Codare. [Cf. fr. codage].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu codaj
BASTINGÁJ s. n. cheson (2) la bordul unei nave, în care se păstrează hamacele și alte materiale ale echipajului. (< fr. bastingage) Vezi definitia »
REPORTÁJ, reportaje, s. n. Specie publicistică, apelând adesea la modalități literare de expresie, care informează asupra unor situații, evenimente de interes general sau ocazional, realități geografice, etnografice, economice etc., culese de obicei la fața locului. – Din fr. reportage. Vezi definitia »
CUPLÁJ, cuplaje, s. n. 1. Faptul de a cupla; legătură realizată între două sau mai multe circuite electrice prin rezistoare, bobine, condensatoare etc. sau prin intermediul câmpului electromagnetic variabil. 2. Organ de mașină care face legătura între doi arbori coaxiali pentru a transmite rotația și puterea de la arborele conducător la arborele condus. 3. Manifestație sportivă alcătuită din două sau mai multe meciuri (de același fel) care se desfășoară în continuare pe același teren. – Din fr. couplage. Vezi definitia »
RADIOREPORTÁJ s.n. Reportaj transmis prin radio. [Cf. fr. radioreportage]. Vezi definitia »
FORMÁJ s.n. (Tehn.) Acțiunea de a forma, de a da formă unui obiect manufacturat; formare. [Cf. fr. formage]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z