Definita cuvantului cazam
cazám s.m. sg. (reg.) boală.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu cazam
am auzit de cuvantul asta si nu stiu c inseamna ...ma puteti ajuta?....In calitate de student la jurnalism inveti anumite reguli. Extrase din noianul de istorii despre ce se petrecea in presa romaneasca pe vremuri si despre sutele de definitii ale termenilor pe care majoritatea oameniilor din redactii nici nu i-au auzit vreodata. In cei 3 sau 4 ani de facultate aflii ca un articol are lead, are o logica, are un numar recomandat de paragrafe etc. Si inveti sa scrii asa si chiar ajunge sa ti se para normal ca un articol sa aiba lead. Si mai ales ti se pare normal sa cunosti semnificatia cuvantului “lead”. LAM GASIT P ADRESA http://carmenmusatcoman.blogspot.com gothic.romance961yahoo.com Vezi definitia »
DINAM- v. dinamo-. Vezi definitia »
ÓSRAM s. n. Aliaj de osmiu și wolfram, folosit la fabricarea filamentelor de becuri electrice cu incandescență. – Din germ. Osram. Vezi definitia »
GRAM adj.n. Colorație gram = metodă de laborator care constă în colorarea preparatelor bacteriene și care permite clasificarea microbilor în grampozitivi și gramnegativi. [< fr., engl. gram, cf. Gram – bacteriolog danez]. Vezi definitia »
a fi la geam expr. (d. fete) a fi virgină. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z