Definita cuvantului cevrică
cevrícă s.f. (înv.) batistă de mătase sau pânză cu broderie; gevrea.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu cevrică
LÍSĂ, lise, s. f. 1. Bară orizontală de lemn, de beton sau de oțel fixată între stâlpii unei balustrade. 2. Bară metalică sau de lemn fixată perpendicular pe cadrele fuzelajului sau pe nervurile aripii unui avion. – Din fr. lisse. Vezi definitia »
GÚMĂ, gume, s. f. 1. Substanță vâscoasă, secretată de unele plante sau obținută pe cale sintetică, având proprietatea de a se întări în contact cu aerul, folosită în industrie. ◊ Gumă arabică. 2. (Pop.) Șiret elastic sau fâșie elastică fabricate din gumă (1); elastic. 3. Mic obiect de cauciuc folosit la ștergerea urmelor de creion sau de cerneală de pe hârtie; radieră. 4. (În sintagma) Gumă de mestecat = pastă de mestecat, aromatizată, obținută din gumă (1). – După fr. gomme, it. gomma. Cf. lat. gummi, germ. Gummi. Vezi definitia »
CÚVĂ s.f. 1. Vas de diferite forme și mărimi, folosit în tehnică și în laborator pentru diferite operații. 2. Porțiune a unui furnal. [< fr. cuve]. Vezi definitia »
BAHÓRNIȚĂ, bahornițe, s. f. Baborniță. – Sb. bahornica. Vezi definitia »
RETICULÓZĂ s.f. Boală cauzată de creșterea numărului reticulocitelor din sânge; reticulopatie. [< fr. réticulose]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z