Definita cuvantului computer
COMPÚTER s.n. Calculator electronic; ordinator. [Pl. -re. / < engl. computer].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu computer
EȘICHIÉR s. n. 1. dispunere a unor obiecte pe mai multe rânduri, cu intervale uniforme între ele. 2. dispozitiv în care trupele unei unități, așezate masat în careuri, sunt despărțite prin intervale egale. 3. (fig.) loc unde se opun partide, interese (politice). (< fr. échiquier) Vezi definitia »
REPÉR, repere, s. n. 1. Corp sau sistem de corpuri la care se raportează poziția unui corp fix sau mobil; semn sau obiect care ușurează orientarea. ♦ Semn trasat pe un obiect, pentru a permite recunoașterea poziției pe care trebuie sa o ocupe acel obiect într-un ansamblu; semn trasat pe diferite piese care trebuie să fie asamblate. ◊ Punct de reper = semn care servește la recunoașterea unui loc, la orientare. ♦ (Top.) Indicator de nivel servind la calcularea sau la verificarea altitudinii unui punct de pe teren. 2. (Tehn.) Mecanism, aparat de orientare. – Din fr. repère. Vezi definitia »
MAGAZINÉR s.m. Responsabil, șef al unei magazii (într-o întreprindere, într-un depozit etc.). [Var. magazioner s.m. / < fr. magasinier]. Vezi definitia »
BURSIÉR2, -Ă, bursieri, -e, s. m. și f. Elev sau student care beneficiază de o bursă1. [Pr.: -si-er] – Fr. boursier. Vezi definitia »
ADULTÉR, -Ă I. adj. (despre soți) care încalcă fidelitatea conjugală. II. s. n. întreținere a relațiilor sexuale în afara căsătoriei. (< fr. adultère, lat. adulterium) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z